Friday, 2024-03-29, 17.22.48
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 25 » "Am fost în criză de formă...acum suntem în criză de prostie!"
"Am fost în criză de formă...acum suntem în criză de prostie!"
07.54.49

Viorel Hizo este convins că Vasluiul ar fi putut obţine cel puţin un rezultat de egalitate şi spune că elevii săi au pierdut dintr-o greşeală personală.

Dintr-o criză de formă cred că am crescut într-o criză de prostie pentru că nu cred că poţi să spui altfel când ai mingea la picior şi dai pasă la adversar şi primeşti un gol când mai sunt 14 minute de joc. Ăştia sunt jucătorii pe care îi avem şi cu ei mergem mai departe. Eu zic că acest joc mergea spre un rezultat de egalitate.”, a spus Hizo la finalul partidei Pandurii - FC Vaslui, scor 1-0.

Tehnicianul a explicat apoi care a fost momentul ce a schimbat soarta partidei.

"S-a accidentat Andronic şi a trebuit să-l schimb apoi am stricat mijlocul terenului folosindu-l pe Ghencev fundaş central. Apoi aveam mingea la picior şi am dat pasă la adversar. Echipa a jucat bine cât am avut pe Ghencev la centrul terenului, am avut controlul balonului, am avut posesie şi o superioritate evidentă în joc dar trecerea lui acolo ne-a stricat tot jocul. Nu aveam altă soluţie. Din păcate am pierdut şi meciul dar l-am pierdut şi pe N Doye pentru jocul viitor. Astea sunt problemele accidentarea lui Cânu şi Munteanu a contat enorm pentru noi. A fost un arbitraj corect, nu au fost faze litigioase şi nu au influenţat în nici un caz rezultatul final. N Doye s-a dus cu talpa sus şi merita roşu", a adăugat acesta.

"Nu îmi simt postul ameninţat!"

Hizo spune că nu îi este teamă că ar putea fi concediat după seria de rezultate negative.

"Nu-mi simt postul în pericol, dar postul unui antrenor e în pericol de când semnează un contract. Când îţi asumă să preiei o echipă îţi asumi şi responsabilitatea de a fi demis ori de câte ori cel care conduce poate lua o astfel de demisie. Şi dacă voi fi demis, asta e! Ce sunt primul antrenor demis, n-ar fi nici prima şi nici ultima dată când sunt demis", a încheiat tehnicianul moldovenilor.

Views: 388 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024