Thursday, 2024-04-25, 07.44.49
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » October » 26 » Porumboiu: „Unii jucători nici la satelit nu vor mai ajunge!“
Porumboiu: „Unii jucători nici la satelit nu vor mai ajunge!“
09.40.23

Viorel Hizo a găsit explicaţia eşecului suferit pe terenul echipei din Tg. Jiu. Dacă în trecut, antrenorul echipei galben-verzi s-a ferit să atribuie înfrângerea echipei sale unuia sau mai multor jucători, partida pierdută cu 1-0 cu Pandurii se pare că a fost cea care a „umplut paharul”, Viorel Hizo trecând la acuzaţii dure faţă de unii dintre elevii săi. „Am trecut dintr-o criză de formă într-una de prostie. Este al cincilea meci pierdut în acest mod, din cauza fundaşilor centrali. Este incredibil, nu am ce să antrenez, nu am ce să fac”, au fost cuvintele „Dulăului”. În continuare, Hizo s-a referit şi la mutările tactice din timpul partidei. „Pandurii a jucat mai bine până când l-am scos pe Andronic”, a spus acesta. Chestionat în legătură cu posibilitatea de a fi demis, după ce FC Vaslui a înregistrat al şaselea meci consecutiv fără victorie, „Dulăul” a recunoscut că această ipoteză există, fără a oferi un răspuns clar. „Postul de antrenor este ameninţat de când semnezi contractul, a doua zi eşti deja în pericol. Cu ce am greşit eu, am dat eu pasa la adversar?”, s-a întrebat acesta.

„Burdujan s-a plimbat pe teren”

La rândul său, finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că în urma prestaţiei de vineri seară, mai mulţi jucători vor fi excluşi din lot: „Vor fi schimări radicale în lot, unii jucători nici la satelit nu vor mai ajunge. Panait nici jucător de liga judeţeană nu poate fi numit. Nu se poate să joace într-un asemenea hal faza din care s-a primit golul”, au fost cuvintele fostului ecuson FIFA.
Un alt compartiment incriminat de Porumboiu a fost cel ofensiv. “Burdujan s-a plimbat pe teren. Dacă are o problemă cu plimbatul, să se plimbe prin parcuri, dacă vrea”, a spus acesta din urmă. „Acest jucător a câştigat la Vaslui cât poate nu a câştigat în toată cariera şi se plimbă pe teren... Ce îmi rămâne mie de făcut, să îl rog cu banii, să îl rog să mai facă şi el vreun sprint. El şi Panait sunt doi extratereştri, de pe o planetă unde nu s-a jucat fotbal”, a adăugat acesta.


"Vor fi schimări radicale în lot, unii jucători nici la satelit nu vor mai ajunge. Panait nici jucător de liga judeţeană nu poate fi numit." - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

 

106 Acesta este numărul partidelor disputate de Bogdan Panait la FC Vaslui la nivelul primelor două eşaloane

Views: 389 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024