Tuesday, 2024-04-23, 16.41.00
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 2 » Moldovan, noul antrenor al Vasluiului
Moldovan, noul antrenor al Vasluiului
18.54.14

Viorel Moldovan s-a întâlnit ieri cu jucătorii de la FC Vaslui şi este hotărât să redreseze situaţia echipei moldave, după ce aceasta nu a mai câştigat de şapte meciuri în Liga I. Viorel Moldovan a semnat ieri un contract pe trei ani cu FC Vaslui şi va primi un salariu de 250.000 de euro. Dacă va califica echipa în cupele europene, "Moldo Gol” va mai câştiga un bonus de 75.000 de euro. Dacă va reuşi să ducă echipa moldoveană în Liga Campionilor, noului tehnician al Vasluiului i se va dubla salariul, urmând să încaseze un bonus de 250.000 de euro. „Am semnat un contract pe trei ani. Mă onorează oferta Vasluiului. Este o responsabilitate enormă, dar nu mi-e teamă. Mi s-a oferit şansa de a-mi începe cariera de antrenor principal, lucru pe care îl aştept de multă vreme. Nu sunt făcut să stau la birou. Abia aştept să mă apuc de treabă”, a spus Moldovan, care a recunoscut că Vasluiul are forţa de a reveni printre primele echipe ale clasamentului Ligii I: "Domnul Porumboiu a mai încercat de două ori să mă facă să ajung la Vaslui, a treia oară a şi reuşit. Cunosc lotul, este unul bun. Avem puterea să ne revenim. Locul Vasluiului este între primele cinci echipe ale Ligii I. Sper să jucăm un fotbal pe placul domnului Porumboiu. Am prilejul de a-mi începe această aventură ca antrenor la Vaslui, sper să reuşesc să îmi îndeplinesc obiectivul, acela de a duce echipa din nou în cupele europene”.


Heleşteanu, cooptat în conducere


Nu doar Viorel Moldovan este un nume nou în gruparea vasluiană. Adrian Porumboiu a mutat şi la nivelul conducerii, învestindu-l pe fostul arbitru Anton Heleşteanu în funcţia de preşedinte executiv al grupării moldave, post inexistent în organigramă până ieri. Heleşteanu a fost prezentat în mod oficial odată cu Viorel Moldovan.

 

Nu mai putea controla jucătorii

 

Antrenorul Viorel Hizo (foto) a declarat că a decis să îşi rezilieze contractul cu FC Vaslui din cauza indisciplinei de care dădeau dovadă jucătorii săi şi spune că nu se simte cu nimic vinovat de situaţia în care a lăsat echipa. "Principalul motiv pentru care am decis să plec este indisciplina de la echipă. Aceasta m-a determinat să plec, dar şi faptul că sunt în imposibilitatea de a putea alinia cel mai bun unsprezece din cauza numeroaselor accidentări", a declarat Viorel Hizo.

 

"Domnul Porumboiu a mai încercat de două ori să mă convingă să ajung la Vaslui, a treia oară a şi reuşit." - Viorel Moldovan, antrenor FC Vaslui

 

"Vasluiul are nevoie de Viorel Moldovan. A fost un jucător mare, sper să fie şi mai mare ca antrenor. Obiectivul rămâne acelaşi ca la începutul sezonului" - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

 


Views: 436 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 Suhy  
0
Sa-l vedem la lucru'...urmeaza meciul de cupa cu Iasul!!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024