Wednesday, 2024-04-24, 11.43.00
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 3 » "Dacă nu voi îndeplini obiectivele, voi fi demis"
"Dacă nu voi îndeplini obiectivele, voi fi demis"
12.32.12
Viorel Moldovan se află la prima experienţă din viaţa sa ca antrenor principal, după ce în partea a doua a sezonului 2006-2007 a fost secundul lui Răzvan Lucescu la Rapid.

Ai preluat Vasluiul într-un moment dificil. Nu ţi-e teamă?
Nici vorbă. Am găsit o echipă tristă, dar sunt convins că băieţii se vor descătuşa curând. Îmi doream foarte mult acest debut ca antrenor principal, iar la Vaslui am toate condiţiile pentru a începe acestă carieră. Le-am spus jucătorilor că vor începe o nouă viaţă, o nouă eră, să uite ce s-a întâmplat până ieri şi să perceapă ce va fi pe viitor.
Ai urmărit Vasluiul?
Sigur că da. A început foarte bine, dar pe parcurs s-au mai stins. Mă bucur că domnul Porumboiu a insistat şi a reuşit să mă determine să ajung la Vaslui. Va fi un debut important pentru mine, voi fi responsabil pentru ce mă va aştepta. Cred în potenţialul echipei, sunt convins că vom face lucruri frumoase împreună. Sper să reuşesc.

Ce le-a lipsit jucătorilor vasluieni în această perioadă?
Cred că, la un moment dat, a intervenit o automulţumire. Eu cred în potenţialul acestei echipe. Sper să le aduc jucătorilor acel entuziasm în joc.

Poţi duce echipa în Europa?

Nu mă sperie obiectivul pentru că altfel nu aş mai fi venit la Vaslui. Jucătorii trebuie să uite ce a fost până ieri şi să se concentreze la ceea ce va fi de mâine încolo. Voi fi foarte exigent şi cred că participarea într-o cupă europeană nu este o misiune imposibilă.

Ce se va întâmpla dacă nu vei îndeplini obiectivele?

Cred că voi demis. Ştiu că pe un antrenor îl ţin rezultatele. Nimeni nu mai are răbdare în fotbalul de astăzi. Este clar asta.

Care sunt colaboratori tăi?

L-am păstrat pe Cristi Dulca. El va fi secundul meu. El ştie deja jucătorii şi, pentru a intra cât mai repede în rol, aveam mare nevoie de el. În scurt timp voi aduce un preparator fizic italian.

Ce clauze mai sunt?

Patronul echipei nu are dreptul să-i critice pe jucători în public. Asta e o clauză foarte importantă, ca şi cea în ce priveşte transferurile pe care trebuie să le facem la echipă. Eu sunt cel care decid cine vine şi cine pleacă.
Views: 398 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024