Thursday, 2024-04-25, 00.30.32
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 4 » "Nu sunt sclavul nimănui!"
"Nu sunt sclavul nimănui!"
10.14.05

Marian Aliuţă spune că, în afara lui Adrian Porumboiu, nimeni de la club nu l-a mai sunat pentru a-l întreba de sănătate.

„Se tot spune că am fugit de la echipă şi că nu am mai dat niciun semn de viaţă. Păi, dacă sunt accidentat, merg şi eu pe la clinici de specialitate să mă refac. Că doar n-o să stau închis în lanţuri în cantonamentul din Huşi. Aşa cred că voiau unii. S-a mai spus că stau toată ziua prin cluburile de lux ale Bucureştiului şi că mă distrez de minune, iar accidentarea mea este o invenţie. Numai un nebun poate crede asta. Accidentarea mea este gravă. Nu-mi bat joc de nimeni şi nici nu suntem sclavii nimănui”, a spus Aliuţă.

Mijlocaşul vasluienilor nu a uitat să ne povestească despre traseul medical pe care l-a făcut în ultimele zile: „Primul control mi l-a făcut doctorul naţionalei, Pompiliu Popescu. El mi-a spus că ligamentul colateral este deşirat şi se mai ţine într-un fir de aţă. Primul strat s-a rupt şi este destul de grav. Mi-a pus piciorul în ghips, dar la insistenţele domnului Porumboiu am plecat la Belgrad, unde urma să mă consulte una... Mariana. Un fel de vraci, unde au mai fost şi alţi jucători din România şi nu numai”.

A scăpat ca prin minune de vraci


Marian Aliuţă spune că a avut mare noroc să nu dea ochii cu „vraciul” Mariana din Belgrad: „Întâmplător, la Belgrad, la acel cabinet, m-am întâlnit cu medicul echipei naţionale de fotbal a Serbiei, care mi-a spus să nu forţez pentru că aş putea ca în două luni să fiu obligat să mă las de fotbal. Mi-a spus că doamna Mariana nu este specialistă pe ligamente şi că mi-aş risca toată cariera. Acum am o atelă şi merg la recuperare la o clinică din Bucureşti”. Cine crede că mint, să meargă cu mine la oricare medic de pe pământul ăsta să vadă cu ochii lui că accidentarea este mai mult decât serioasă. Nu vreau să păcălesc pe nimeni”, a conchis Aliuţă.


"S-a spus că stau toată ziua prin cluburile de lux ale Bucureştiului, iar accidentarea mea este o invenţie. Numai un nebun poate crede asta" - Marian Aliuţă, mijlocaş FC Vaslui

350 de mii de euro a plătit Porumboiu pentru transferul definitiv al lui Marian Aliuţă de la Poli Timişoara

Views: 345 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024