Thursday, 2024-03-28, 23.11.06
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 15 » Jovanovic: "Am fost luaţi la mişto de Hizo"
Jovanovic: "Am fost luaţi la mişto de Hizo"
12.19.54

Nemanja Jovanovic vrea un loc de titular în garnitura Vasluiului.

Ai fost accidentat, pentru că nu te-am prea văzut jucând?

Nici vorbă. Am fost uitat pe banca de rezerve. Nu numai eu. Mai sunt şi alţi colegi în aceeaşi situaţie. Eram luaţi la mişto de vechea conducere tehnică.

Tu nu ai greşit cu nimic?

Nu pot spune că deţin adevărul absolut şi nu am avut şi eu partea mea de vină, dar nici nu poți muta munţii din loc atunci când eşti băgat pe teren zece minute.

Acum e mai bine?
Ni se acordă încredere tuturor. Cine e mai în formă, joacă. Domnul Moldovan ne-a responsabilizat pe toţi. Ne-a trezit din somn.

Ai dat două goluri...

Am dat gol cu Dinamo, şi eu spun că am jucat bine în acel meci. Am mai avut două ocazii mari. La una dintre ele, mingea a fost scoasă de pe linia porţii. Şi după acel meci am fost lăsat tot pe banca de rezerve. E bine că am scăpat de acest stres.

E concurenţă prea mare?

La orice echipă care se respectă este aşa. Nu sunt titular incontestabil nici acum, dar ştiu că măcar deciziile vor fi cele corecte.

Aţi trecut cu bine peste criză.

Nu mai câştigasem de şapte meciuri, iar echipa era debusolată. Avem acum trei victorii consecutive şi nu mai vrem să pierdem nici măcar un punct până la finele turului.

Ai uitat de meciul cu Rapid?

Nu. Vasluiul poate da lovitura în faţa oricărei echipe din Liga I. Primul meci, cel cu Buzăul, este cel mai important. Gloria îşi joacă una dintre ultimele şanse de a rămâne în prima ligă şi va da totul pentru a produce surpriza.

Luaţi Cupa în acest sezon?
Acesta este obiectivul nostru. Nu va fi uşor, dar ne dorim foarte mult să jucăm din nou în cupele europene. Drumul spre Europa este mult mai scurt. Cu atenţie putem ajunge în finală.

Rednic nu a renunţat la ideea de a-l aduce la Dinamo pe sârb

Petar Jovanovic a mai fost dorit de Mircea Rednic şi în campionatul trecut, la Rapid. Preţul de transfer se învârte în jurul sumei de 700.000 de euro. Petar Jovanovic a recunoscut în mai multe rânduri că a fost contactat de Mircea Rednic, dar tranzacţia nu s-a mai făcut din cauza lui Adrian Porumboiu, cel care a considerat că cei de la Dinamo trebuie să facă o ofertă scrisă pentru a putea începe negocierile, lucru care nu s-a mai întâmplat. Dinamo nu a renunţat nici la ideea de a-l lua de la Vaslui și pe Ousmane N’Doye, acesta fiind în capul listei pentru campania de transferuri din iarnă alături de P etar Jovanovic. Dacă până acum senegalezul era cotat la 300.000 de euro, conducerea clubului moldovean a ridicat preţul la 600.000 de euro.

"Am fost uitat pe banca de rezerve. Nu numai eu. Mai sunt şi alţi colegi în aceeaşi situaţie. Eram luaţi la mişto de vechea conducere tehnică"
- Nemanja Jovanovic ,atacant FC Vaslui

Views: 440 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024