Friday, 2024-04-19, 06.28.55
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 23 » Latovlevici, dorit la Vaslui
Latovlevici, dorit la Vaslui
02.23.45
Iasmin Latovlevic ar putea întări din iarnă defensiva galben-verzilor

Iasmin Latovlevic ar putea întări din iarnă defensiva galben-verzilor

Internaţionalul de tineret a fost dorit în vară şi la gruparea din groapă. La aproape o lună de când a preluat frâiele echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan a recunoscut că lotul de jucători are nevoie de întăriri.
Tehnicianul vasluienilor a identificat posturile deficitare şi a spus că, din iarnă, Vasluiul are nevoie de câţiva jucători de valoare pentru a putea să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a se califica în cupele europene. Primul jucător care a intrat în vizorul oficialilor vasluieni este internaţionalul de tineret Iasmin Latovlevici. Nu este prima dată când vasluienii spun că flancul stâng este unul dintre punctele nevralgice ale vasluienilor.

Hugo Luz este singurul fundaş stânga de meserie din lot, iar atunci când acesta nu poate juca, apar improvizaţiile şi, implicit, problemele în defensivă. Adus în vară ca „dublură“ pentru postul de fundaş de bandă stânga, sârbul Neven Markovic a fost reprofilat şi joacă de ceva vreme fundaş central, asta pentru că Dănuţ Muteanu este accidentat de mai bine de două luni. Atunci când s-a apelat la ei, Silviu Bălace şi Adrian Gheorghiu au fost folosiţi mai mult ca mijlocaşi de bandă stânga. Iasmin Latovlevici a mai fost dorit şi de Dinamo în vară, dar acesta a refuzat oferta „câinilor“, chiar dacă aceştia îi ofereau un salariu de peste 120.000 de euro. Niciuna dintre cele două părţi nu a vrut să discute despre posibila mutare a lui Latovlevici la Vaslui, spunând că perioada de transferări va începe abia în luna ianuarie a anului viitor şi nu are niciun rost să se facă speculaţii în plin campionat.

Mai mult, Viorel Moldovan spune că, în ultimele două etape, cu Rapid şi Craiova, se va hotărî şi asupra jucătorilor care nu vor mai face parte din lotul cu care Vasluiul va ataca returul de campionat. „Nu am făcut încă nicio strategie. Mai avem de disputat două etape. Două meciuri extrem de dificile şi hotărâtoare în acelaşi timp pentru FC Vaslui. Dacă vom lua şase puncte din aceste două partide, atunci vom urca în clasament şi vom fi în cărţi pentru un loc european. Ca peste tot în lumea asta, şi la fotbal se mai fac mutări în perioadele de transferuri. Unii vin, alţii pleacă. Este o piaţă liberă. Nu ştiu care dintre jucătorii de acum nu vor mai juca pentru Vaslui şi în retur. Depinde de ei. De modul în care se pregătesc şi joacă“, a spus Moldovan.


„Suntem mai valoroşi”

Antrenorul Viorel Moldovan consideră echipa pe care o antrenează mai valoroasă decât liderul campionatului. „Unirea Urziceni merită toate felicitările, însă, dacă luăm pe individualităţi, Vasluiul are jucători mult mai valoroşi”, a spus acesta. „Din păcate lipseşte grupul şi cel mai important este să realizăm acest lucru”, a adăugat Viorel Moldovan.


"Nu ştiu care dintre jucătorii de acum nu va mai juca pentru FC Vaslui şi în retur. Totul depinde de ei. De modul în care se vor pregăti şi de cum vor juca." - Viorel Moldovan, antrenor FC Vaslui



2 Latovlevici a fost titular la Timişoara în doar două etape din acest tur. El a mai bifat însă două titularizări în Cupa României

Views: 393 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024