Friday, 2024-04-26, 01.47.23
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 23 » Aliuta: "Porumboiu nu vrea să îmi dea banii! M-a trimis la vraci când m-am accidentat!"
Aliuta: "Porumboiu nu vrea să îmi dea banii! M-a trimis la vraci când m-am accidentat!"
02.28.37

Căzut în dizgraţia conducătorilor de la FC Vaslui, mijlocaşul Marian Aliuţă a declarat că tot ce se întâmplă la clubul moldav este din cauză că oficialii echipei vreoiau să nu îi plătească salariul şi să îl termine ca fotbalist. Aliuţă a cochetat în acest an şi cu echipa naţională, dar o accidentare l-a ţinut departe de gazon şi l-a scos din circuitul competiţional. Mijlocaşul îl acuză şi pe Adrian Porumboiu pentru că nu a vrut să îl lase să meargă la tratament, finaţatorul vrând să îl trimită în Serbia la un "vraci".

"Eu am procedat corect. Şi oamenii de la Vaslui ştiau că merg să mă consulte Pompiliu Popescu. Porumboiu a fost de faţă cu mine şi cu doctorul Popescu şi a zis că are încredere în ce-mi face dânsul. Am fost accidentat , nu cum zic cei de la club că m-am prefăcut. Ce sunt eu, Van Damme şi am dat cu piciorul în copaci şi m-am rupt singur? Am dovezi că am avut întindere de ligamente. Domul Porumboiu a zis că mă trimite în Serbia la un vraci, care face minuni, să mă vindece. Eu am mers acolo, unde m-am întâlnit cu medicul naţionalei Serbiei care m-a sfătuit să nu mă las pe mână vraciului că îmi risc cariera", a spus Aliuţă.

Mijlocaşul Vasluiului a continuat tirada la adresa conducătorilor clubului, acuzându-i pe acesştia că nu vor să îl plătească şi să îl termine ca fotbalist.

"Au vrut să mă suspende, să nu îmi dea banii. Ce să mai...Au vrut să mă termine. Nici cei de la LPF nu le-au dat dreptate pentru că nu au cum. De la acest conflic nu au vrut să îmi de salariul. Eu aş vrea să plec de la Vaslui, dar ei nu vor să reziliem înţelegerea de comun acord. Chiar de curând domnul Porumboiu mi-a zis că nu mă vrea la echipă, deci totul e clar!", a încheiat fotbalistul.

Aliuţă s-a accidentat după meciul naţionalei României din Insulele Feroe, de atunci nu a mai evoluat nici pentru FC Vaslui.

Views: 364 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024