Thursday, 2024-04-25, 12.34.01
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 23 » Porumboiu a solicitat LPF suspendarea lui Marian Aliuţă
Porumboiu a solicitat LPF suspendarea lui Marian Aliuţă
02.30.06

Mijlocaşul Vasluiului, Marian Aliuţă, spune că acuzaţiile lui Adrian Porumboiu, cum că el nu ar fi accidentat, sunt nefondate şi gratuite.

„Eu am procedat corect. Doctorul de la Vaslui ştia că mă duc la Pompiliu Popescu să mă vadă şi el. Porumboiu chiar a vorbit de faţă cu mine cu Pompiliu Popescu şi i-a zis că are încredere în el cu privire la ce îmi va face. Cei de Vaslui nu cred că am fost accidentat, ci cred că m-am prefăcut. Cum să mă dau accidentat, când eu abia revenisem la echipa naţională?”, a spus Aliuţă. Jucătorul a mai afirmat că are documente medicale care vin în sprijinul său: „Am dovezi, am acte de peste tot pe unde am fost. Au cerut suspendarea mea, au vrut să nu îmi dea banii, au vrut să mă termine.

Au fost la LPF să mă suspende, dar nu le-a dat dreptate, pentru că nu are cum să le dea dreptate. De la acest conflict nu mi-au mai dat salariul, probabil că, având 200.000 de euro pe an, şi nu 400.000, cum s-au lăudat că îmi dau, nu vor să-mi ofere banii”. Mijlocaşul a povestit apoi cum Adrian Porumboiu l-a trimis să se vindece în Serbia la un vraci: „Mi-a zis că acolo s-a tratat şi Bâlbă, dar văd că nici el nu s-a făcut bine. Întâmplător, acolo m-am întâlnit cu medicul naţionalei Serbiei, care mi-a confirmat diagnosticul pe care mi l-a dat Pompiliu Popescu şi mi-a zis să nu mă las pe mâna vraciului că s-ar putea să-mi risc cariera, dar Porumboiu nu m-a crezut că am fost acolo”.

Marian Aliuţă îşi continuă în prezent recuperarea la Bucureşti, dar a precizat că nu vrea să părăsească trupa pregătită de Viorel Moldovan, deşi sunt şanse mici ca el să mai evolueze la Vaslui: „Diagnosticul meu este întindere de ligament colateral intern şi necesită o lună şi jumătate de refacere. Eu nu vreau să plec de la Vaslui, dar ei vor să rezilieze contractul de comun acord, şi eu nu doresc asta. Chiar am vorbit acum trei zile cu Porumboiu şi mi-a zis că nu mă mai vrea la echipă, deci totul e clar”.

"Ne-a luat drept fraieri. Când a venit la Vaslui, Aliuţă a cerut o sumă, iar eu i-am dat aproape dublu. M-am purtat mai mult decât elegant cu el. Se pare că am greşit" - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Views: 312 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024