Friday, 2024-04-26, 10.16.01
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 23 » Porumboiu: "Aliuţă? Imaginea unui escroc!"
Porumboiu: "Aliuţă? Imaginea unui escroc!"
02.32.00

După ce ieri, Marian Aliuţă, l-a atacat pe Adrian Porumboiu spunând că acesta vrea să-l termine ca fotbalist, finanţatorul Vasluiului a făcut astăzi câteva dezvăluiri incdendiare despre jucătorul său, în exclusivitate pentru Prosport.

"Nu pot să-mi dau seama cum poate să mintă cu atâta neruşinare acest Aliuţă. De fapt, nu fac nimic altceva acum, decât să plătesc eroarea pe care am făcut-o în vară, aducându-l la echipă, în ciuda tuturor insistenţelor pe care le-am primit de la toată lumea să nu fac greşeala de a-l transfera la Vaslui. M-am încăpăţânat, l-am transferat, şi i-am oferit un salariu anual de 200.000 de euro fără clauze, plus alţi 200.000 de euro cu clauze de obiectiv, la care se mai adaugă prime în valoare de 100.000 de euro pe an. Contractul există, este semnat de ambele părţi, şi nu poate să mintă la nesfârşit acest Aliuţă", a spus Porumboiu, care a mai recunoscut că pe vremea când antrenor la echipă era Viorel Hizo, mijlocaşul Marian Aliuţă, a fost amendat în dese rânduri pen tru acte de indisciplină:

"Cât a fost Hizo la echipă, Aliuţă a avut opt referate pentru indiscplină, cu amenzi cuprinse între 1.000 de euro şi 5.000 de euro. Recunosc faptul că am greşit atunci când nu am operat nicio reţinere, dar şi faptul că am intervenit de multe ori pe lângă Hizo să-l bage în primul unsprezece, chiar dacă acesta nici nu voia să audă de el".

Fostul arbitru internţaional a adus în discuţie şi poveste cuz vraciul din Serbia.

"Seria minciunilor continuă şi cu aşa-zisul vraci din Serbia. Eu nu i-am spus decât să ia legătura cu Ionuţ Bâlbă, pe care l-am văzut jucând la Iaşi, asta după ce s-a spus că nu va scăpa de operaţie. Nu era vraci, era un bioenergetician, care tratează traumele fotbaliştilor şi de la echipe mari ale lumii, cum ar fi AC Milan şi Juventus Torino. I-am spus doar să se intereseze. Nu l-am trimis eu în Serbia. Ce este mai grav, este că el refuză să facă RMN-ul la o policlincă ultraperformantă din Iaşi. Nu avem niciun document oficial de la el, prin care să se arate că el are problemele medicale pe care le invocă de atîta vreme. Dacă el refuză să facă acest control, atunci lăsaţi-mă să cred că Aliuţă nu este accidentat şi nu vrea să joace. Toţi jucătorii de la Vaslui sunt asiguraţi la o firmă de asigurări, şi pentru aceasta ne cere documentele atunci când unu fotbalist de la noi este accidentat". Adrian Porumboiu a spus că lui Marian Aliuţă i s-au reţinut din salariu, zece la sută din contract, pentru că acesta a lipsit nemotivat la antrenamentele echipei timp de trei săptămâni.

"Aliuţă minte din nou şi când afirmă că ne-am dus la LPF să-l suspendăm. Clubul l-a scancţionat cu zece la sută din salariul anual, pentru că a lipsit nemotivat de la şedinţele de pregătire ale echipei".

"Aliuţă îşi turna colegii de echipă"

Acuzele aduse de Adrian Porumboiu la adresa lui Marian Aliuţă nu se opresc aici. Acesta spune că Marian Aliuţă i-a promis că va juca în ultimele două partide din acest sezon, cu Rapid şi Craiova, doar dacă Porumboiu îi va plăti salariul pe trei ani de zile, în caz de accidentare. "În urmă cu două săptămâni, Aliuţă mi-a promis că va juca în partidele cu Rapid şi Craiova. Când l-am sunat şi i-am amintit despre acest lucru, mi-a spus că va trebui să-i dau scris că-i dau salariul pe încă trei ani de zile, dacă se va accidenta în cele două jocuri. Am întrerupt orice fel de discuţie, având în faţă imaginea unui adevărat escroc. În plus, acesta a avea un comportament infect şi faţă de colegii săi de echipă. Ştie el la ce mă refer. Cazurile lui Burdujan şi Gheorghiu. Sunt convins că, un fotbalist aşa de valoros, îşi va găsi imediat o alt[ echipă din iarnă, pentru că eu cu astfel de indivizi nu mai lucrez. La Vaslui, banii se câştigă muncind, câştigând meciuri, nu trăgând pe dreapta".

Views: 393 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024