Tuesday, 2024-04-16, 10.52.00
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 25 » "Meciul cu Craiova este cel mai greu de când sunt la Vaslui"
"Meciul cu Craiova este cel mai greu de când sunt la Vaslui"
10.53.45

La ultimul meci în faţa suporterilor din acest an, Viorel Moldovan nu se gândeşte decât la victorie în partida cu Craiova.

„Va fi cel mai greu meci de când sunt eu la Vaslui. Craiova nu degeaba este acum pe podium. Universitatea este o echipă de mare viitor, dar va trebui să câştigăm acest joc pentru a continua seria rezultatelor bune de până acum. Nu ne va fi uşor, dar sunt convins că vom câştiga”, a spus Viorel Moldovan. Tehnicianul moldovenilor s-a arătat mulţumit şi de modul în care echipa sa a jucat în Giuleşti, în faţa Rapidului: „La pauză, la 2-0 pentru Rapid, le-am spus jucătorilor mei că pot întoarce rezultatul doar dacă au mare încredere în calităţile lor. Faptul că am câştigat cu 2-0 o repriză în Giuleşti este un lucru mai mult decât îmbucurător. Mai mult, am reuşit să întoarcem rezultatul de la 2-0. Trebuie să ai mare caracter să faci asta. Îi felicit pe jucători, dar acest rezultat trebuie uitat repede, pentru că vine jocul cu Craiova. Victoria este vitală pentru noi. Trebuie să urcăm în clasament”.

Vrea echipă mare la Vaslui

Viorel Moldovan are de gând să construiască la Vaslui o echipă solidă, care să se bată în fiecare an pentru un loc de cupă europeană. „În Liga I nu există la ora asta o echipă invincibilă. S-au dus acele perioade. De când am venit la Vaslui, le-am spus elevilor mei că nu trebuie să aibă frică de niciun adversar. Doar respect. Dacă vom trata serios toate meciurile, atunci ne putem gândi la locurile fruntaşe. Avem nevoie de continuitate în rezultate pozitive”, a mai comentat antrenorul galben-verzilor. Acesta a recunoscut că rapidiştii Emil Dică şi Nicolae Grigore sunt doi dintre jucătorii pe care îi are în vizor: „Dică şi Grigore sunt doi jucători interesanţi. Nu vreau să vorbesc acum despre transferuri, pentru că nu s-a făcut nicio listă secretă, aşa cum s-a scris zilele trecute. Ce vă pot spune este că se vor mai aduce câţiva jucători pentru a avea soluţii viabile în toate compartimentele. Nimeni nu e titular de drept”.

„Mi-ar plăcea la Nantes”


După ce îşi va încheia contractul cu FC Vaslui, Viorel Moldovan visează să mergă în Franţa, pentru a antrena pe Nantes: „Sigur că visez să antrenez în Franţa, pe FC Nantes. Acolo am trăit multe succese ca jucător (foto). Înainte de a veni la Vaslui, am mai avut şi alte oferte, dar nu vreau să spun de la cine pentru că acele grupări au acum antrenori sub contract“.


"Va fi cel mai greu meci de când sunt eu la Vaslui. Craiova nu degeaba este acum pe podium. Universitatea este o echipă de mare viitor, dar va trebui să câştigăm" - Viorel Moldovan, antrenor FC Vaslui

Views: 392 | Added by: Admin | Rating: 4.0/1 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024