Wednesday, 2024-05-08, 04.07.37
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 26 » Mazilu, dorit de Moldovan la Vaslui
Mazilu, dorit de Moldovan la Vaslui
14.04.49

Ionuţ Mazilu este principala ţintă a lui Viorel Moldovan pentru perioada de transferări din iarnă.

În afara celor doi jucători, Viorel Moldovan i-a cerut lui Adrian Porumboiu să negocieze cu George Copos transferurile lui Emil Dică, Nicolae Grigore şi Vladimir Bozovic. Lista de achiziţii a vasluienilor nu se opreşte aici, stelistul Ionuţ Rada şi internaţionalul de tineret al lui Poli Timişoara, Iasmin Latovlevic, fiind şi ei doriţi în Moldova. Antrenorul moldovenilor a recunoscut că are nevoie de întăriri în toate compartimentele. De ceva vreme au apărut şi câteva nume. Ionuţ Rada, Emil Dică şi Nicolae Grigore, au fost colegi de echipă cu „Moldo-gol“ la Rapid, iar Ionuţ Mazilu a fost elevul lui Moldovan, în perioada când acesta era secundul lui Răzvan Lucescu.
Cu un buget record anul acesta de 14 milioane de euro, Adrian Porumboiu s-a arătat dispus să mai bage mâna în buzunar pentru a-i face pe plac lui Viorel Moldovan. Primul tun în materie de achiziţii ar fi aducerea lui Ionuţ Mazilu, fostul golgheter al României urmând să facă, din retur, pereche în avanposturi cu Lucian Burdujan. Mazilu nu mai este dorit în Ucraina la Dnepr, el spunând că îşi doreşte să revină în România în această iarnă. Vasluienii sunt dispuşi să-i ofere lui Mazilu un salariu anual de 200.000 de euro, plus bonusuri de obiectiv, care ar ajunge la 100.000 de euro. „Toţi sunt jucători mai mult decât interesanţi. Nu am spus că am şi început negocierile pentru aducerea lor. Am un grup valoros, dar am avut ceva probleme atunci când au apărut accidentările şi suspendările. Ne trebuie jucători cu experienţă pentru a nu resimţi lipsa unuia sau altuia dintre jucători“, a spus Viorel Moldovan.


"Toţi sunt jucători mai mult decât interesanţi. Nu am spus niciodată că am şi început negocierile pentru aducerea lor. Este clar că pentru a putea să ne îndeplinim obiectivele, lotul trebuie întărit. Am un grup valoros, dar am avut ceva probleme atunci când au apărut accidentările şi suspendările"
- Viorel Moldovan, antrenor FC Vaslui

5 milioane de euro va cheltui finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, în perioada de iarnă pentru transferuri

Views: 412 | Added by: Admin | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024