Friday, 2024-04-26, 10.43.56
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » November » 28 » Petar Jovanovic: "Muncim pe rupte de când a venit Moldovan"
Petar Jovanovic: "Muncim pe rupte de când a venit Moldovan"
08.44.38

Meciul de azi împotriva Craiovei este, în opinia lui Petar Jovanovic, decisiv pentru menţinerea Vasluiului în apropierea podiumului Ligii I.

Câştigaţi în faţa Craiovei?

Nu avem altă variantă. Avem cinci meciuri fără înfrângere şi vrem să o ţinem tot aşa. Un succes în faţa celor de la Craiova nu numai că ne-ar menţine în lupta pentru un loc de cupă europeană.

Cum este cu Viorel Moldovan pe banca tehnică?

Moldovan este super. În primul rând nu este pervers. La el joacă numai cine este cel mai în formă. Nu există prietenii cu jucătorii, aşa cum se întâmpla cu ceva timp în urmă. Nu există cuvântul vedetă. Toţi am înţeles asta şi se munceşte pe rupte.

Nu era aşa şi înaintea venirii sale la Vaslui?

Munceam serios şi atunci, dar nu ni se dădeau şanse de a arăta ce putem. Ne blazasem la un moment dat. Se ştia cine juca, aşa că ceilalţi eram ca nişte umpluturi. S-a greşit mult atunci.

Ce a adus nou Moldovan în antrenamente?

Se vede că a fost un jucător de mare valoare care a lucrat cu mari antrenori. Antrenamentele sunt plăcute, dar epuizante în acelaşi timp. Se lucrează profesionist. Rezultatele au apărut şi sperăm să o ţinem tot aşa. Atmosfera din vestiarul Vasluiului este una corectă. De mult nu a mai fost aşa.

Te mai vrea Rednic?

Nu am mai discutat cu el de mult timp. I-am spus atunci când m-a sunat că dacă mă vrea, ar fi bine să se facă o ofertă clară. Nu a ajuns nimic până acum la sediul clubului din Vaslui.

Te-a vrut şi la Rapid?

M-a vrut, dar clubul din Giuleşti a oferit un preţ prea mic. Ca să-l citez pe domnul Porumboiu, era „un preţ de prăjituri”.

Câţi ani mai ai contract cu Vasluiul?
Până în 2011. Domnul Porumboiu ne-a spus că nu ţine cu forţa pe nimeni la echipă. Oricine va avea o ofertă concretă, cu un preţ corect, este liber să se transfere.

Vrei să pleci de la Vaslui?

Cred că sunt cel mai vechi dintre jucătorii actualului lot. Sunt de patru ani la Vaslui. Mă simt excelent aici. Fiecare dintre noi are contract foarte bun. Suntem plătiţi la zi. Aici mă simt ca acasă.

Mai prindeţi un loc de cupă europeană şi la finele acestui sezon?

Eu cred că da. Avem şanse să prindem finala Cupei României şi suntem în luptă directă pentru locul cinci. Nu avem voie să ratăm Europa. Avem condiţii excelente.

Temwanjera: “Să ne menţinem în lupta pentru UEFA”

Atacantul vasluienilor susţine că o victorie ar menţine echipa în lupta pentru un loc de Cupa UEFA. “E un meci în care contează doar rezultatul. Nu sunt omul care vrea să marcheze neapărat, însă vreau să ajut echipa să obţină victoria. Un succes ne ţine în lupta pentru UEFA. În plus, vrem să avem o vacanţă frumoasă şi să revenim la echipă relaxaţi, pentru a ataca returul, care este vital pentru obiectivele noastre”, a spus Temwanjera.



"Dacă o să batem şi Craiova, o să regretăm că se termină turul de campionat"
- Petar Jovanovic, mijlocaş FC Vaslui

Views: 377 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024