Wednesday, 2024-04-24, 06.10.13
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  December 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » December » 2 » Pulhac, dorit la Vaslui!
Pulhac, dorit la Vaslui!
21.27.03

Viorel Moldovan i-a spus lui Adrian Porumboiu că are nevoie de jucători cu experienţă cu care să întărească benzile laterale, Cristi Pulhac aflându-se pe lista secretă a moldovenilor.

Chiar dacă nu a pierdut niciun meci de când se află pe banca tehnică a vasluienilor, Viorel Moldovan nu este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. Tehnicianul ştie unde suferă cel mai mult jocul vasluienilor. Benzile laterale sunt punctul nevralgic al moldovenilor. Viorel Moldovan crede că banda stângă este descoperită complet. Pe postul de fundaş stânga, nici Huzo Luz, şi nici Silviu Bălace nu pot fi soluţii viabile pentru obiectivele pe care şi le-au propus cei din conducerea clubului vasluian: câştigarea Cupei României şi ocuparea unui loc de cupă europeană la finele sezonului.

Latovlevici este şi el vizat


Viorel Moldovan a făcut deja o listă cu jucătorii pe care îi are în vizor, în perioada următoare urmând să se intre direct în tratative cu cluburile şi cu jucătorii în cauză. Pentru postul de fundaş stânga, lista vasluienilor cuprinde două nume: Iasmin Latovlevici de la Poli Timişoara şi Cristi Pulhac, pus pe liber de Dinamo. „Vom aduce în această iarnă cel puţin opt jucători. Nu vă pot spune vreun nume de jucător. Un lucru este sigur însă. Nu vom mai aduce jucători răsuflaţi, care să stea doar pe banca tehnică şi să-şi aştepte salariul. Ne vom despărţi de unii dintre ei şi vom face achiziţii importante. Pentru a avea rezultate în fotbal, eşti obligat să faci investiţii serioase. Îmi doresc să fac o echipă tare la Vaslui. Vor veni jucători de valoare“, a spus Adrian Porumboiu.


"Nu vom mai aduce jucători răsuflaţi, care să stea doar pe banca tehnică şi să-şi aştepte salariul"
- Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui


"S-a văzut la ultimul joc, cel cu Craiova, că suferim pe benzile laterale. Când a trebuit să forţăm, nu am avut cu cine"
- Viorel Moldovan, antrenor FC Vaslui

Views: 374 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024