Thursday, 2024-04-25, 12.29.04
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  December 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » December » 2 » Aliuţă către Porumboiu: „Îmi cer scuze“
Aliuţă către Porumboiu: „Îmi cer scuze“
21.31.01

Marian Aliuţă spune că va juca şi din retur la Vaslui, în ciuda contrelor pe care le-a avut cu Adrian Porumboiu, dar şi cu o parte dintre colegii de echipă.

„Au fost mai multe neînţelegeri, dar vreau să-mi cer scuze faţă de Adrian Porumboiu. M-a ajutat mult de tot de când sunt la Vaslui. Când am venit la Vaslui, i-am cerut domnului Porumboiu un salariu de 150.000 de euro, iar dumnealui mi-a dat cu 50.000 de euro mai mult. Am un salariu de 200.000 de euro pe an. Am şi multe bonsuri pentru obiectiv. Voi reveni la echipă în luna ianuarie şi voi da ce am mai bun pentru această echipă“, a spus Aliuţă. Pe 9 ianuarie, atunci când e programată reunirea lotului vasluian, mijlocaşul ar putea avea parte de o primire rece din partea colegilor, asta după ce Porumboiu a dezvăluit că Aliuţă i-a turnat pe Burdujan şi pe Gheorghiu că le este gândul mai mult la cluburile de noapte decât la fotbal. „Nu ştiu dacă Aliuţă ne-a dat în gât la patron. E greu de stabilit care este adevărul. Am ieşit cu Burdujan doar să bem o cafea. Eu nu merg în cluburi de noapte şi nici nu beau alcool, pentru că sunt mai tot timpul cu maşina. Fac naveta între Vaslui şi Bacău. În perioada aceea nici nu prea eram la echipă. Plecasem la Bacău. Nu mi se dădea şansa să joc“, a spus Gheorghiu.


Burdujan: „Aliuţă m-a sunat”


Celălalt jucător pe care Aliuţă l-ar fi pârât la patron, Lucian Burdujan, spune că a fost sunat de Marian Aliuţă zilele trecute. „Aliuţă m-a sunat acum câteva zile şi mi-a spus că nu e nimic adevărat din ce s-a spus. El era la lotul naţional în perioada în care eu am fost accidentat”, a spus Burdujan. Este lesne de înţeles reţinerea celor doi jucători în a da declaraţii dure la adresa lui Aliuţă, dar este clar că nici lui Burdujan şi nici lui Gheorghiu nu le-a picat bine povestea cu băutura şi cluburile de noapte. Mai mult, după ce Porumboiu a anunţat că Aliuţă va fi pus pe liber, mulţi dintre jucătorii grupării moldovene s-au arătat mai mult decât satisfăcuţi de această decizie, spunând că au scăpat de un „pervers” şi „un jucător cu fiţe şi cu prea multe figuri în cap”.


"Au fost mai multe neînţelegeri, dar vreau să-mi cer scuze faţă de Adrian Porumboiu. M-a ajutat mult de tot de când sunt la Vaslui. Voi reveni la echipă în luna ianuarie şi voi da ce am mai bun pentru această echipă" - Marian Aliuţă, jucător FC Vaslui

"Aliuţă avea un comportament infect şi faţă de colegii săi de echipă. Mi-a spus că Burdujan şi Gheorghiu s-au îmbătat înaintea unui meci. I-am spus că nu-mi plac turnătorii"
- Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

0
Marian Aliuţă nu a dat niciun gol pentru FC Vaslui în cele 11 partide pe care acesta le-a bifat în acest tur de campionat

Views: 359 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024