Saturday, 2024-04-20, 14.43.32
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  December 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2008 » December » 5 » Moldovan îi mai acordă încă o şansă lui Aliuţă
Moldovan îi mai acordă încă o şansă lui Aliuţă
13.18.51

Viorel Moldovan este dispus să îl reprimească în lot pe Marian Aliuţă doar dacă acesta îşi va schimba atitudinea faţă de fotbal.

„Aliuţă e sub contract cu noi, a avut divergenţe cu patronul, dar sper să şi le fi schimbat. Am avut o discuţie cu el şi i-am transmis ce vreau. Dacă are chef de fotbal, îl primesc, altfel, nu cred că putem colabora. La mine nu merg păcălelile”, a spus antrenorul lui FC Vaslui.

Altfel, Viorel Moldovan a declarat ieri că e mulţumit de faptul că a reuşit să repună echipa pe linia de plutire. „Începutul carierei mele de antrenor principal nu a fost rău, dar se putea şi mai bine. Am reuşit să nu pierdem niciun meci în această perioadă şi mai aveam nevoie de două puncte pentru a ne îndeplini obiectivul pentru toamnă, dar sunt mulţumit. Am preluat echipa într-un moment greu şi am reuşit să o readuc sus din punct de vedere psihic“, a spus Moldovan.

„Vrem în UEFA“

Fostul internaţional crede că a făcut cea mai bună alegere atunci când a semnat cu Vaslui: „Aveam mai multe oferte în acel moment, dar cea mai interesantă a fost cea de la Adrian Porumboiu. Mă felicit că am ales să preiau Vasluiul. Îmi propun multe aici, sunt un tip pretenţios în meseria asta, care are ambiţii mari”. Viorel Moldovan consideră că poate încheia sezonul pe o poziţie care îi asigură calificarea într‑o cupă europeană, însă numai cu câteva achiziţii de valoare. „Cred în potenţialul echipei şi, dacă vom aduce câţiva jucători valoroşi, putem să ne îndeplinim obiectivul, şi anume calificarea în Cupa UEFA. În următoarea perioadă vom urmări mai mulţi jucători din străinătate, pentru că nu vrem să ne luăm ţepe”, a conchis tehnicianul.

"Aliuţă e sub contract, a avut divergenţe cu patronul, dar sper să şi le fi schimbat. Am avut o discuţie şi i-am transmis ce vreau. Dacă are chef de fotbal, îl primesc, altfel, nu cred"
- Viorel Moldovan, antrenor FC Vaslui

200
de mii de euro reprezintă salariul anual al lui Marian Aliuţă la gruparea galben-verde

Views: 416 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024