Friday, 2024-03-29, 14.08.56
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » February » 12 » Burdujan: „Nu ne temem de Steaua”
Burdujan: „Nu ne temem de Steaua”
23.14.30

Lucian Burdujan spune că Vasluiul lui Viorel Moldovan a intrat în linie dreaptă pentru partida cu Steaua din prima etapă a returului.

Nu te-ai săturat de cantonamente?

Când m-am apucat de fotbal, am ştiut că nu va fi uşor, mai ales când voi ajunge la un nivel înalt. Nu e uşor în niciun cantonament, dar asta ne e meseria. Mai avem de disputat trei partide amicale şi apoi aşteptăm prima etapă.

Jucaţi cu Steaua în prima etapă a returului...

E mai bine că începem tare. Cu adversari puternici ne mobilizăm bine. Şi în tur am bătut Steaua, aşa că nu văd de ce ne-ar fi teamă acum de acest joc. De fapt, nu ne e teamă de nimeni. Nu există echipă invincibilă în Liga I. S-a dus vremea când formaţiile din provincie tremurau în faţa echipelor din Bucureşti. Un rezultat bun în Ghencea ne-ar da moral pentru tot returul.

Prindeţi UEFA şi anul ăsta?

De asta ne pregătim asiduu. Avem toate condiţiile la Vaslui pentru a face mare performanţă. În tur am pierdut multe puncte din cauza ghinionului.

Crezi că Vasluiul poate câştiga Cupa României?

Aşteptăm să vedem cu cine vom juca în sferturile de finală. Nu trebuie să ne fie teamă de nimeni. Vasluiul poate câştiga Cupa României.

Mai ai prieteni în Giuleşti?
Da. Vorbesc des cu o parte dintre foştii mei colegi, dar nu despre fotbal

Îţi pare rău că ai plecat de la Rapid?

Eu am vrut să plec de la Rapid, aşa că nu are cum să-mi pară rău. Nu mă mai întorc la Rapid niciodată.

A fugit cu maşina clubului


Curtea de Arbitraj pentru Fotbal urmează să se pronunţe astăzi în litigiul dintre FC Vaslui şi Viorel Hizo (foto). Clubul vasluian a reclamat că fostul său antrenor a plecat cu maşina de serviciu, în timp ce Viorel Hizo se plânge că mai are de primit 22.000 de euro. Decizia CAF va fi irevocabilă şi executorie.

„Ne-am fript cu românii“


Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu a spus ieri că a ales să transfere jucători străini deoarece aceştia sunt mai serioşi. „Nu vreau să fac un alt CFR la Vaslui. Nu copiez pe nimeni. De ce am luat numai străini? Păi ne-am cam fript cu românii în ultima vreme. În al doilea rând, românii sunt greu de abordat“, a declarat Porumboiu.

„Avem o imagine deplorabilă“

Adrian Porumboiu consideră că imaginea fotbalului românesc este afectată și din cauza premierii altor echipe. „Fotbalul românesc are o imagine deplorabilă. Dacă nu înţelegem că nu avem voie să facem premieri, e grav. E imoral, indecent, un viol asupra dreptului de proprietate”, a precizat Porumboiu.

Dublă pentru  Wesley

FC Vaslui şi-a trecut în cont aseară o nouă victorie pe pământ turcesc. Echipa lui Viorel Moldovan a trecut cu scorul de 2-1 de polonezii de la Lechia Gdansk, ambele goluri fiind marcate de Wesley (14, 60). Ultimul joc de pregătire al vasluienilor din Antalya se va disputa vineri, cu Spartak Nalchik.


"Şi în tur am bătut Steaua, aşa că nu văd de ce ne-ar fi teamă acum de acest joc. De fapt, nu ne e teamă de nimeni"
- Lucian Burdujan, atacant FC Vaslui. 

Views: 454 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024