Thursday, 2024-03-28, 16.32.04
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » February » 25 » Haţegan la pătrat
Haţegan la pătrat
09.21.12

Pentru Gheorghe Constantin  o înfruntare la care iau parte Gigi Becali şi Adrian Porumboiu e una deosebit de delicată din punctul de vedere al delegării arbitrului. Se pare că varianta aleasă de şeful CCA poartă numele lui Ovidiu Haţegan. Ca de fiecare dată la meciuri unde presiunea este mare, preşedintele CCA a ales varianta cea mai lipsită de riscuri, adică un arbitru de pe lista FIFA. Algoritmul a fost simplu: din discuţie au ieşit cei trei bucureşteni cu ecuson, dar şi Sorin Corpodean, a cărui relaţie cu clubul roş-albastru este una delicată. Din cele trei nume rămase a căzut şi varianta Balaj, fiind foarte puţin probabil ca, în viitorul apropiat, arbitrul din Baia Mare să mai fie trimis la vreun meci al Vasluiului. Cu atât mai mult cu cât acolo antrenor secund este chiar naşul său de cununie, Leo Grozavu.


Altfel, rămânea doar Augustus


Cu două doar două variante rămase în pălărie, Constantin se pare că a evitat să-şi trimită fiul, pe Augustus Constantin, în focul încrucişat care s-ar putea declanşa vineri seara pe stadionul din Ghencea. Astfel, Ovidiu Haţegan a rămas singura variantă viabilă pentru CCA, care astfel va arbitra din nou duelul moldavo-bucureştean, după ce a oficiat şi la partida din tur. Atât cei de la Steaua, cât şi Adrian Porumboiu par mulţumiţi cu această delegare.

 

A greşit o dată în tur

Ovidiu Haţegan a avut o evoluţie bună la meciul tur, dar a comis o eroare importantă în prima repriză. În minutul 30, mijlocaşul vasluian N’Doye l-a atacat dur, cu talpa pe tibie, pe Tiago. Mijlocaşul Stelei a scăpat ca prin minune de o accidentare, dar gestul violent al senegalezului ar fi trebuit sancţionat cu un cartonaş roşu, lucru afirmat chiar de Gheorghe Constantin după meci. Haţegan a arătat doar „galben“ într-un moment în care un dezechilibru numeric ar fi putut fi benefic pentru echipa din Ghencea.


"Nu vreau să fac niciun comentariu cu privire la delegarea lui Haţegan la această partidă" - Adrian Porumboiu patron FC Vaslui

Views: 361 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024