Thursday, 2024-04-25, 18.08.19
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » February » 26 » CU MORALUL RIDICAT
CU MORALUL RIDICAT
09.45.45

Cu câteva zile înaintea meciului din Ghencea, elevii lui Moldovan sunt nerãbdãtori sã înfrunte trupa lui Lãcãtus. Antrenorul vasluienilor crede cã noii veniti la echipã sunt marele atu al echipei pe care o antreneazã, prin prisma faptului cã nu stiu prea multe despre echipele de top din fotbalul românesc.

Fotbalistii vasluieni se antreneazã la Centrul National de fotbal de la Mogosoaia, acolo unde fac ultimele pregãtiri înaintea primei etape a returului. Antrenorul Vasluiului, Viorel Moldovan spune cã prima sansã în aceastã partidã apartine stelistilor si cã Vasluiul va merge la victorie. „Nu ne este fricã de nicio echipã, stim cã plecãm cu a doua sansã în meciul de mâine, dar noi ne vom juca sansa. Mergem sã obtinem toate cele trei puncte, chiar dacã au probleme în lot, Steaua rãmâne o echipã puternicã. Multi dintre noii veniti nu stiu prea multe despre echipele din top, poate acesta va fi un avantaj pentru noi, pentru cã acestia o sã joace profesionist. Ne asteaptã o partidã dificilã peste care sper sã trecem cu bine. Nimic nu e mai frumos decât sã câstigi în fata Stelei si mai ales dacã o faci pe terenul ei“, a declarat Viorel Moldovan.
Unul dintre atuurile „galben-verzilor“ în partida de mâine, ar putea fi noile achizitii, în frunte cu atacantul brazilian, Wesley Lopes adus pentru un milion de euro de la formatia portughezã, Leixoes.
Având în vedere lupta pentru primele cinci locuri, acesta va fi un meci cu o mizã mare, la fel ca toate meciurile din acest retur. În cursul acestei sãptãmâni, Marko Ljubinkovic, era incert pentru partida de mâine, dar acesta a fost refãcut si va putea fi folosit în prima partidã a returului.
Suporterii vasluieni care vor sã încurajeze echipa în aceastã deplasare sunt asteptati, mâine, la ora 11.45, în fata Sãlii Sporturilor, transportul si biletele de intrare la meci fiind gratuite.
Views: 391 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024