Friday, 2024-04-19, 01.45.52
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 4 » Interes mare pentru derbiul Moldovei
Interes mare pentru derbiul Moldovei
09.47.04

Deşi au rămas mai bine de 48 de ore pînă la derbiul moldav de la Vaslui, oficialii celor două grupări se pregătesc deja cu mare atenţie pentru partida care va începe vineri, la ora 19.

Interesul este uriaş de ambele părţi, date fiind ambiţiile puse în joc în ultimii ani şi orgoliile celor două grupări vecine de judeţ. Cum însă de data aceasta Vasluiul şi Poli nu mai sînt angrenate în luptă directă pentru un acelaşi obiectiv, este de aşteptat ca incidentele dintre suporteri să lipsească cu desăvîrşire. Asta nu înseamnă însă că fanii formaţiei conduse de Adrian Porumboiu nu vor veni în număr mare să-i încurajeze pe elevii lui Viorel Moldovan. Dimpotrivă! Este primul meci oficial al fotbaliştilor vasluieni pe teren propriu din 2009, debutul în sezonul de primăvară avînd loc la sfîrşitul săptămînii trecute în Ghencea, cînd "galben-verzii" au smuls un nesperat rezultat de egalitate (scor 1-1), după ce au condus pe tabelă încă din minutul 6, prin reuşita noului-venit Wesley. "Abia de-acum începem şi noi să ne omogenizăm, deoarece am adus în iarnă nu mai puţin de opt fotbalişti noi, dintre care patru au fost titulari pe terenul Stelei. Am făcut un meci bun şi cred că nu greşesc dacă afirm că Vasluiul se poate considera nedreptăţită de rezultat. Noi sîntem cei care am pierdut două puncte, iar Steaua a obţinut un rezultat mare de egalitate. Sperăm să ne punem şi mai bine pe picioare pentru viitoarele confruntări, deoarece ne dorim să ne asigurăm cît mai repede prezenţa, pentru a doua oară consecutiv, în Cupa UEFA", ne-a declarat Cătălin Popa, directorul sportiv al clubului vasluian. Cît despre disputa de peste două zile, oficialul clubului patronat de Adrian Porumboiu nici nu concepe ca formaţia gazdă să nu cîştige toate cele trei puncte. "Avem nevoie de cît mai multe victorii pentru a ne atinge obiectivul, iar pentru asta trebuie să dăm totul pe teren. Fireşte, şi cu Iaşul ne dorim să cîştigăm şi, chiar dacă părem a porni cu prima şansă, conform «calculelor hîrtiei», vom trata partida şi adversarul cu toată atenţia, deoarece, repet, nu avem voie să facem paşi greşiţi", a completat Popa.

Cum şi ieşenii au obţinut un rezultat bun în runda inaugurală a returului, învingînd, în Copou, pe "U" Craiova (scor 1-0), jucătorii lui Bergodi se gîndesc acum să încerce să repete isprava şi la Vaslui. Preşedintele executiv Sorin Boca recunoaşte că gazdele sînt favoritele întîlnirii, dar speră ca Poli să obţină cît mai mult pe stadionul "Municipal". "Nu noi sîntem favoriţi, dar încercăm să transformăm acest aspect într-un argument favorabil Iaşului. Cum în campionat ne ghidăm după politica paşilor mărunţi, ne stabilim obiective pentru fiecare meci în parte. Iar dacă pregătim cu toată responsabilitatea fiecare partidă, vom încerca să cîştigăm în faţa oricărui adversar. Cum am reuşit în toamnă să ţinem în şah campioana CFR Cluj, chiar sub Feleac, iar săptămîna trecută am învins Craiova, o altă candidată la calificarea într-o cupă europeană, nu văd de ce nu ne-am propune să luăm puncte şi în faţa Vasluiului. Mai ales că avem de luat o revanşă după înfrîngerea din tur", ne-a spus şi şeful executivului din Copou.

Views: 572 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024