Wednesday, 2024-04-24, 20.45.11
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 9 » „Dumnezeu m-a adus la Vaslui“
„Dumnezeu m-a adus la Vaslui“
09.38.04

În vârstă de 24 de ani, Pavol Farkas a debutat cu dreptul în faţa propriilor suporteri, marcând ambele goluri în derby-ul Moldovei cu Poli Iaşi. 

Vrei să devii golgheter?
Nu. Încerc să-mi ajut echipa la fiecare meci. Chiar dacă sunt fundaş central, îmi place să înscriu. Vin des la fazele fixe şi mă lipesc la gol. Cred că am marcat peste 25 de goluri până acum.

De unde această poftă de gol?

Când m-am apucat de fotbal, antrenorul m-a pus atacant. Eram cel mai înalt şi marcam ușor cu capul.

Şi cum ai ajuns fundaş?
La un amical de la juniori s-a accidentat un coleg şi antrenorul mi-a spus să-l înlocuiesc. De atunci nu am mai ieşit din defensivă. Ştiam toate trucurile atacanţilor, aşa că-i anihilam fără probleme.

A fost o victorie meritată în faţa celor de la Poli Iaşi?
Puteam câştiga mult mai clar. În afara celor două goluri pe care le-am înscris, Vasluiul şi-a mai creat cel puţin încă cinci ocazii mari de gol.

Cum te-a convins Vasluiul să vii în Liga I?
Eu cred că Dumnezeu a vrut să semnez cu Vasluiul. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge în România, pentru că la începutul lunii februarie semnasem un contract pe trei ani cu echipa scoţiană Hearts of Midlothian.

Şi de ce a picat transferul?

M-am antrenat cu Hearts timp de două săptămâni. Tranzacţia a căzut din cauza federaţiei din Slovacia, care a trimis cartea verde cu o zi mai târziu decât termenul impus de federaţia scoţiană.

„Vasluiul e puternic“

Eşti mulţumit de alegerea pe care ai făcut-o?
E chiar mai bine decât mă aşteptam. Am venit la un club profesionist, cu un proiect bun, care îşi doreşte participarea în cupele europene, cel puţin în UEFA.

Ţi-ai făcut prieteni?
Duşan Kucian, slovac și el, îmi este cel mai bun prieten. Datorită lui nu mi-a fost greu să-mi fac noi prieteni. Mă înţeleg bine cu toată lumea.

Prindeţi UEFA şi anul acesta?

Returul se anunţă tare dificil, dar suntem încrezători în şansele noastre. Domnul Porumboiu a făcut investiţii mari în această iarnă. Au venit mai mulţi jucători noi şi Vasluiul este puternic. Sunt convins că ne vom clasa cel puţin pe locul cinci al clasamentului.

„Titlul va merge în provincie“

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu şi-ar dori ca titlul să fie obţinut de o echipă din provincie. „Aş vrea ca titlul să fie câştigat de o echipă din provincie. La Bucureşti s-a dat ora exactă până acum şi au început să încurce deja meridianele. Au dat ora exactă, dar acum ora nu prea mai e exactă. Îmi place mult Craiova, e o echipă frumoasă”.

250
de mii de euro a plătit FC Vaslui pentru transferul lui Pavol Farkas de la Artmedia Bratislava

Views: 502 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024