Friday, 2024-03-29, 13.53.05
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 10 » Pavlovic: „Nu sunt killer!“
Pavlovic: „Nu sunt killer!“
09.47.32

Încolţit din toate părţile pentru duritatea jocului său, mijlocaşul Vasluiului, sârbul Miloş Pav­lovic, se apară şi spune că nu i-a lovit intenţionat pe stelistul Bogdan Stancu şi pe ieşenii Cristi Brăneţ şi Răzvan Pleşca. „La meciul cu Steaua arbitrul putea să-mi dea cartonaşul roşu. Chiar dacă nu am vrut să-l lovesc pe stelistul Bogdan Stancu, lovitura mea a fost imprudentă şi, conform regulamentului, puteam fi eliminat. Îmi cer scuze faţă de Stancu“, a spus Pavlovic, care a explicat şi ce s-a întâmplat la duelurile cu cei doi portari ai Iaşiului: „Am revăzut fazele de câteva zeci de ori. Am sărit la cap, iar Brăneţ a ieşit pe centrare şi s-a lovit de mine. La duelul cu Pleşca am dat cap în cap, dar nu a fost nicio intenţie. Le-am cerut colegilor de echipă să-mi caute numerele de telefon ale celor trei pentru a-mi cere scuze“. Miloş Pavlovic se apară şi crede că de acum încolo presa va vorbi şi despre calităţile sale de fotbalist, în adevăratul sens al cuvântului. „Îmi pare rău de Brăneţ că trebuie să stea pe margine trei săptămâni. Am văzut că s-a scris de rău despre mine. Ba că sunt killer, ba că sunt terorist. Cred că e prea mult. Nu sunt nici killer, nici terorist. Cu Iaşiul au fost dueluri corecte. Am capul mai tare, ca să spun aşa. În meciul cu Steaua, repet, imprudenţa mea putea fi sancţionată cu eliminare, dar am avut noroc. Sper ca de acum încolo să se vorbească şi despre mine doar ca jucător“.


„Alexa este un pui de Crevedia“


Şi finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a sărit în apărarea lui Miloş Pavlovic, spunând că sârbul este un luptător adevărat, nicidecum un killer: „S-a văzut clar că nu a fost nici urmă de intenţie agresivă la niciuna dintre fazele incriminate. Nici la Brăneţ, nici la Pleşca. Este un jucător determinat. Putea şi el să-şi spargă capul, însă a rezistat. E mai tare în cap! Chiar am pus mâna pe fruntea lui să văd dacă nu are tablă pe acolo! Pe lângă Pavlovic, timişoreanul Alexa, despre care se spunea că e un dur, e un pui de Crevedia“.


„Crăciunescu m-a turnat la UEFA”

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Ion Crăciunescu după ce acesta a spus că ambele goluri ale Vasluiului din meciul cu Iaşiul au fost incorecte. „Când Crăciunescu era preşedintele CCA, îmi venea să înghit tuburi de pastile. Suna arbitrii şi le spunea că, dacă dau un aut pentru Vaslui, sunt pasibili de sancţiuni. M-a turnat de multe ori la UEFA, am o mulţime de plângeri din partea lui. L-am rugat în nenumărate rânduri să nu mai comenteze meciurile echipei mele!“, a spus Porumboiu la un post TV.

2 goluri a marcat Pavlovic în Portugalia în două sezoane şi jumătate în care a jucat pentru Academica Coimbra, echipă la care a fost căpitan

 

Memoriu împotriva arbitrilor

Poli Iaşi va depune memoriu împotriva brigăzii care a oficiat la partida cu Vasluiul. „Vom face memoriu la Comisia Centrală de Arbitri, pentru că noi considerăm că rezultatul a fost viciat. Se vede că Wesley l-a faultat pe Buta la golul doi, că golul nostru este valabil şi că Pavlovic trebuia eliminat la atacul criminal asupra lui Brăneţ“.

Views: 492 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024