Thursday, 2024-03-28, 20.12.15
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 11 » "Suntem atacati din toate partile pentru ca suntem puternici"
"Suntem atacati din toate partile pentru ca suntem puternici"
15.49.21

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri ca echipa sa este atacata dupa fiecare meci deoarece adversarii se tem de forta ei si incearca prin orice mijloace sa strice atmosfera buna din jurul vestiarului.

"Comentariile din ultima vreme sunt nule pentru mine. Suntem atacati din toate partile pentru ca suntem puternici, formam o echipa solida care va pune probleme tuturor adversarilor. In fotbalul nostru, ura si dusmania sunt la ele acasa, unii se agata de orice pentru a destabiliza adversarii prin orice mijloace, insa trebuie sa stie ca noi devenim mai puternici pe zi ce trece. Stiu jocurile de culise din fotbalul romanesc, am fost oficial si stiu ce se intampla in afara terenului. Nu e deloc normal ce se intampla", a declarat Moldovan, citat de Newsin.

Tehnicianul considera ca arbitrii nu au favorizat in niciun fel Vasluiul in primele doua etape ale returului, ci doar jocul elevilor sai a facut sa obtina patru puncte.

Moldovan a laudat evolutia jucatorilor transferati in aceasta iarna (Wesley, Pavlovic, Farkas si Milisavijevic), despre care afirma ca s-au acomodat bine la echipa: "Toti jucatorii pe care i-am adus au evoluat foarte bine pana acum, dar astept mai multe de la ei. Tot ce am transferat acum a fost pe valoare. Putem face lucruri mari impreuna la Vaslui, dar mai sunt lucruri de pus la punct. Astept sa revina si Akakpo de la Bologna, acolo unde se afla inca la tratament. Sper ca la finalul saptamanii sa fie in tara".

Antrenorul Vasluiului spera sa isi continue seria de meciuri fara infrangere si in disputa de la Bistrita, cu Gloria. "Bistrita este foarte disciplinata din punct de vedere tactic, are o defensiva puternica. Acum se afla in dificultate pentru ca lucurile nu stau asa de bine in clasament. Vom avea un meci dificil, dar eu sper sa trecem cu bine peste el. Ma bucur ca nu am pierdut niciun meci pana acum", a incheiat Moldovan.

Partida Gloria Bistrita-FC Vaslui din etapa a 20-a a Ligii I este programata sa se dispute sambata de la ora 15:00. Formatia pregatita de Viorel Moldovan se afla pe locul 9 in clasament, cu 29 de puncte, dar nu a mai pierdut de 8 meciuri.

Views: 530 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024