Thursday, 2024-04-25, 02.17.27
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 12 » Meci de trei puncte, acasa la Moldovan
Meci de trei puncte, acasa la Moldovan
09.48.28
La stadionul „Municipal“ a avut loc conferinta de presã de dinaintea partidei pe care FC Vaslui o va sustine, sâmbãtã, la Bistrita, în compania gazdelor de la Gloria. Tehnicianul „galben-verzilor“ a fost însotit la întâlnirea cu presa vasluianã de Adrian Gheorghiu, unul dintre cei mai activi jucãtori din lot în cele douã etape scurse din retur. „Ne asteaptã un meci foarte dificil la Bistrita. Vom întâlni o echipã aflatã în dificultate si avidã de puncte. Cu toate acestea, vom merge sã ne impunem jocul si sã obtinem cele trei puncte. Este obligatoriu sã câstigãm, pentru a rãmâne în cursa pentru Europa League. Acesta este obiectivul nostru. Nu va juca Buhus pentru cumul de cartonase galbene, însã avem cu cine sã-l înlocuim“.
Antrenorul vasluienilor este nãscut la Bistrita si a debutat ca fotbalist chiar la Gloria. Cu toate acestea, Moldovan nu are milã pentru adversar. „Port un respect deosebit pentru toti cei de acolo. Nu uit de unde am plecat, nu am cum sã uit, însã suntem profesionisti si ne vom face treaba cât mai profesionist cu putintã. În afara terenului, poti fi amic cu jucãtorii, cu antrenorii adversarilor, dar pe teren se uitã de amicitie si prietenie“, spune Moldovan.

„Sper sã continui în acelasi mod“

Adrian Gheorghiu, jucãtor care se bucurã de aprecierile antrenorului, a declarat: „Vom avea un meci greu la Bistrita. Totusi, vrem sã ne întoarcem cu toate cele trei puncte. Consider cã ne va fi mai greu decât cu Iasul. Vom evolua în deplasare, iar Bistrita este pregãtitã de un antrenor tânãr, capabil, care stie meserie. Voi încerca sã marchez la Bistrita. Pânã la urmã, nu acest lucru este important, ci sã învingem acolo. Am revenit la forma pe care o aveam când am sosit la Vaslui. Acest lucru mã bucurã nespus si sper sã continui asa cât mai mult. Acest lucru va depinde numai si numai de mine“.

Revine Akakpo, posibil sã intre si Kirovski

Accidentat în ultimele zile ale cantonamentului efectuat de FC Vaslui în Antalya fundas ul Serge Akakpo a fost plecat pentru refacere la o clinicã din Bologna (Italia). Cum recuperarea a decurs foarte bine, jucãtorul poate reveni pe teren în cel mai scurt timp. Si încã o noutate: atacantul macedonean Hristijan Kirovski, un jucãtor longilin, de 1,91 metri, în vârstã de 23 de ani, care a semnat cu Vasluiul, va face deplasarea la Bistrita. Moldovan nu a exclus posibilitatea ca vârful de atac sã joace.

Atacuri nedrepte

Antrenorul lui FC Vaslui nu este deloc de acord cu acuzat iile apãrute în ultima vreme în presa centralã la adresa echipei pe care o pregãteste. „Aceste comentarii sunt nule pentru mine. Suntem atacati din toate pãrtile si pe nedrept. Suntem puternici, avem o echipã solidã si multi ne vor rãul. Vor sã ne destabilizeze. Ura si dusmãnia sunt la ele acasã în tara noastrã. Din pãcate. Pavlovic este un jucãtor fair-play, un fotbalist care nu intentioneazã sã atace pe cineva în mod voit. Fotbalul este pentru bãrbati si trebuie sã se ia în calcul acest aspect“, a declarat Moldogol, care este încântat de achizitiile fãcute. „Noii jucãtori s-au acomodat rapid. Toti au evoluat bine pânã acum dar este încã loc de mai bine. Wesley, Pavlovic, Farkas, Milisavljevic au dat deplinã satisfactie atât în turneele de pregãtire, cât si în cele douã etape trecute pânã acum din retur“, a declarat, ieri, Moldovan.

Drumul spre Europa trece pe la Bistrita

FC Vaslui ocupã, dupã 19 etape, locul 9, cu 29 de puncte. Aceeasi pozitie pe care se situa la finalul turului. Pentru a pãstra intacte sansele pentru primele cinci locuri si implicit accederea în Europe League „galben-verzii“ sunt obligati sã ia cele trei puncte puse în joc la Bistrita. Aceastã eventualitate ar duce Vasluiul în zona locurilor 6-7 în clasamentul Ligii I, ceea ce ar însemna pãstrarea contactului cu plutonul fruntas.

Views: 687 | Added by: Admin | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024