Thursday, 2024-04-18, 15.09.08
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 22 » "Noi şi Rapidul jucăm cel mai bine pentru că avem antrenori rapidişti"
"Noi şi Rapidul jucăm cel mai bine pentru că avem antrenori rapidişti"
21.24.55

Viorel Moldovan e convins că Vasluiul şi Rapidul joacă cel mai frumos fotbal din Liga I. Acest lucru se datorează faptului că la timona celor două formaţii se află doi ex-rapidişti, care sunt obişnuiţi cu spectacolul.

Antrenorul moldovean îl apreciază în mod deosebit pe Marian Rada pentru lucrurile frumoase pe care le-a reralizat la gruparea de sub Grant.

"Vaslui şi Rapid sunt conduse de doi foşti rapidişti, de asta joacă cel mai frumos fotbal. Este nevoie de goluri şi de spectacol. Marian (n.r. Rada) merită cu prisosinţă să fie antrenor la Rapid, este un om deosebit. Mă bucur că Rapidul şi Vasluiul joacă fotbal adevărat", a spus tehnicianul la SptFM.

Moldovan e bucuros că echipa reuşeşte să-şi creeze foarte multe oportunităţi de a marca şi spune că la acest lucru contribuie din plin transferurile făcute în iarnă: "Important este că avem ocazii şi jucăm pe poartă, aşa cum îmi place mie. Suntem o echipă ofensivă, care joacă deschis. Îmi este greu să găsesc un jucător care să nu fi adus mai mult de un plus la echipă. Tocmai de asta am şi făcut transferuri, am adus jucători care au venit să întărească nucleul pe care îl aveam. De la Vaslui i l-am recomandat selecţionerului pe Gabi Cânu, mai ales că sunt probleme în compartimentul defensiv al naţionalei. El poate să joace în orice moment în echipa naţională, are experienţa necesară şi cunoaste jocul. De la Rapid ar putea fi convocaţi Costin Lazar şi Vasile Maftei"

Eventualele puncte pe care gruparea pe care o antrenează le-ar putea primi în urma deciziei TAS nu reprezintă o miză foarte importantă pentru tehnician. Acesta vrea ca echipa să câştige meciurile pe teren:"Din punctul meu de vedere sunt 35 de puncte. Daca sunt şi acele trei puncte până la 38, din meciul cu Dinamo, dacă le vom câştiga la TAS, e foarte bine. Dar acestea sunt punctele domnului Porumboiu. Eu vreau să câştig punctele mele. Important este să acumulăm punct cu punct, meci de meci dacă se poate să fie trei în fiecare meci. Sper să fim mulţumiţi la finalul campionatului, când vrem să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem".

Moldovan e conştient că pentru a face o echipă foarte competitivă, care să se bată la titlu, e nevoie de timp. Toate premisele sunt deocamdată pozitive:"Eu am mai spus că aştept ca echipa să crească. Lucrăm foarte mult şi îmi place că marcăm goluri, ne place să atacăm. Ar fi bine sa nu primim goluri, dar se întâmplă. Dar dacă se face o statstică de când am venit la echipă, am marcat foarte multe goluri şi am primit şapte, cu tot cu Cupa României. Este bine să rămânem echilibraţi, modeşti si realişti. Nu am realizat nimic încă. Avem jucători valoroşi, dar o echipă nu se contruieste peste noapte, e nevoie de timp, mentalitate, personalitate şi jucători care să fie obişnuiţi cu presiunea obiectuvului. Noi sperăm să creăm toate condiţiile şi să avem rezultatele pe care le dorim".

Tehnicianul l-a lăudat pe Costin Lazăr pentru gestul său de a refuza penalty-ul acordat eronat de Teo Crăciunescu: "Ceea ce a făcut Costin Lazăr este un lucru extraordinar. Sper să fie un prim gest de fair-play, fotbalul nsotru are nevoie de astfel de gesturi. Numai aşa putem intra în lumea civilizată a fotbalului".

Views: 778 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024