Friday, 2024-03-29, 09.57.57
Welcome Guest | RSS
Meniu | Profilul meu | Iesire
Meniu
Logare forum
Calendar stiri
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Cauta
Tag Board
Site friends
Chestionar
Pe ce loc se va clasa FC Vaslui la sfarsitul acestui sezon?
Total of answers: 368
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » March » 25 » „Vreau să antrenez naţionala“
„Vreau să antrenez naţionala“
09.55.05

Ambiţiile lui Moldovan nu se opresc la nivelul echipelor de club pe care le va antrena.

Te gândeşti să antrenezi naţionala României?

Când m-am apucat de fotbal, voiam să mă realizez atât ca fotbalist, cât şi ca om, ceea ce am şi reuşit. Nici ca antrenor nu vreau să fiu mediocru şi îmi doresc să ajung undeva sus. Visez să antrenez odată echipa naţională a României. În viitor se poate întâmpla orice. Nu mă mulţumesc cu puţin şi am obiective măreţe.

La Vaslui se vorbeşte tot mai intens de titlu...
Asta nu e rău, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Un campionat nu se câştigă aşa de simplu. Este obligatoriu să formăm acea mentalitate de învingător. 
 
Era mai bine dacă nu se întrerupea campionatul?
Aş fi vrut să-i întâlnesc pe cei de la CFR Cluj acum, dar până la urmă e binevenită şi această pauză, pentru că vom putea corecta şi ceea ce am greşit până acum.

Se câştiga mai uşor în faţa Clujului dacă se juca acum?
Nici vorbă. Să nu uităm că CFR Cluj este până la urmă campioana României. Va fi un meci greu, dar noi mergem să câştigăm. Am început bine acest retur de campionat şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Acum începe greul pentru Vaslui. Am încredere în jucătorii mei şi sper să trecem cu bine peste toate examenele.

Anul acesta, doar Cupa

Viorel Moldovan nu se gândeşte încă la titlul de campion cu Vasluiului, însă afirmă că, dacă echipa sa va ajunge pe primul loc, nu va mai fi detronată până la finalul sezonului. „Să ajungem noi acolo că nu o să mai coborâm. Va fi greu însă. Nu ne e teamă de nimeni, dar suntem obligaţi să fim şi realişti. Nu îmi place să mă umflu în pene prea mult. Suntem pe drumul cel bun şi sper să ne calificăm în cupele europene. Dacă vom reuşi mai mult, va fi cu atât mai bine. Anul acesta ne dorim foarte mult să luăm Cupa României. Poate la anul vorbim de titlu”, a declarat Moldo.

Amical Poli Iaşi - FC Vaslui


Politehnica Iaşi şi FC Vaslui se vor întâlni într-un joc amical la triunghiularul care va avea loc sâmbătă la Roman. În afara celor două formaţii va participa şi echipa de ligă secundă Lotus Băile Felix. În prima dispută gazdele, se vor confrunta cu FC Vaslui, a doua repriză va opune cele două echipe de primă ligă pentru ca reuniunea să se încheie cu un duel între Poli şi formaţia ce evoluează în B1. Fiecare joc va dura 45 de minute.

25 de goluri a marcat Viorel Moldovan pentru naţionala României în cele 70 de meciuri disputate pentru tricolori

Views: 1477 | Added by: Admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Aukro.ro
Create a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024